Recommander le site Add to iGoogle! RSS / XML Feed
Disponible dans ces langues Nederlands
Nederlands
  Français
Français
 
Volvo ACB is an official Volvo dealer group with 3 dealerships located in Brussels, Zaventem, and Overijse.

Each dealership boasts a large selection of new as well as second hand Volvos and is able to serve private, fleet, and diplomat customers. Volvo ACB is ready to welcome you and to serve your individual needs.

This is not a circumstance that has come about by chance, but rather one that is the result of service, passion and know-how. Since 1968 ACB has been a leading player in both the local and the International market. Our passion is expressed by all of our staff members, half of whom have been with ACB for more than 20 years....
»   Tous les postes vacants publiés par ce recruteur
Cette annonce est arrivée à expiration ! Elle a été publiée voici plus de 60 jours.

Autotechnicus - Volvo Personal Service (m/v)

 

Meer dan een AUTOTECHNICUS - Volvo Personal Service bij AC Brussels


Bij AC Brussels kunnen we buigen op een traditie van meer dan 60 jaar service aan de Volvo rijders in de Brusselse regio. Alles draait om mobiliteit. Dankzij onze kwalitatieve totaalservice – lees: een gemotiveerd team en state-of-art materiaal – spelen we dagelijks perfect in op de behoeften van onze klanten en kunnen we hen binnen de kortste keren verder helpen.


Om onze ambities in Zaventem verder vorm te geven zoeken we momenteel een nieuwe collega (m/v).


Functieomschrijving

Je speelt een centrale rol binnen de werking van onze garage. In tegenstelling tot een ‘traditionele’ technieker, die a.h.w. de werkplaats niet verlaat, word jij mee het gezicht van AC Brussels te Zaventem t.a.v. de klant. Je plant zelf je afspraken in en communiceert rechtstreeks met de klant. Zodra die laatste binnenkomt, treed jij verder op als aanspreekpunt. Vooraleer de wagen naar de werkplaats gereden wordt, overloop je met de klant de voorziene werken. Nadien bespreek je met de klant de uitgevoerde werken en maak je de factuur op.

De eigenlijke werken aan de wagen doe je samen met een collega (want je werkt in duo teams), zodat de wachttijd voor de klant beperkt blijft tot ongeveer een uur. Daarbij sta je zelf in voor de vereiste wisselstukken en mogelijk (extra) opzoekwerk m.b.t. specifieke problemen. Bij onverwachte complicaties contacteer je de klant om de situatie uit te leggen en een oplossing in beider belang te vinden.

Natuurlijk word je in je werk ondersteund door een support team, dat je helpt met moeilijke gevallen en zaken van je kan overnemen.


Profiel

Wij kijken uit naar een kandidaat met een technische background en sterke interesse in automechanica/electronica. Ook al heb je nog geen specifieke ervaring in de sector, wij voorzien de nodige opleidingen zodat je uitgroeit tot een volwaardige autotechnieker.

Bovenop je technische interesse kan je uitpakken met een flinke portie gezond verstand, je communiceert vlot en organiseert graag je eigen planning. Vooral ben je een teamplayer en sta je graag in contact met klanten.

Je gaat vlot om met alles wat PC en smartphone is.

In het kader van Volvo Personal Service geef je je elke dag ten volle om de kwaliteit van onze planning, dienstverlening en communicatie naar een nog hoger niveau te stuwen en zo volledig tegemoet te komen aan de verwachtingen van de klant.


Ons aanbod

Jij krijgt een erg boeiende en gevarieerde functie in een toffe en ambitieuze groep. Wij voorzien een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra's.

Je komt terecht in een innovatieve werkomgeving met ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Interesse ?

Aarzel niet een stuur uw cv naar gsalvador@acbrussels.be


Détails de l'offre
Fonction Autotechnicus - Volvo Personal Service (m/v)
Recruteur AC Brussels
Caractéristiques de l'offre
Activité de l'entreprise Distribution / Concession
Type de fonction Mécanique / Technique
Lieu Bruxelles
Expérience Non spécifié
Type de contrat Contrat à durée indéterminée
Régime de travail Temps plein
Langue de l'annonce Néerlandais