Recommander le site Add to iGoogle! RSS / XML Feed
Disponible dans ces langues Nederlands
Nederlands
  Français
Français
 
Garage Boden bestaat uit 3 officiële Opel concessies in Tongeren, Hasselt en Brussel. Elke vestiging bevat eveneens een zeer succesvolle occasie-afdeling, Car Outlet Point. Garage Boden is bovendien erkend hersteller van het merk Chevrolet.

----------------------------------

Garage Boden S.A est composée du 3 concessions dOpel officielles, situé à Tongres, Hasselt et Bruxelles. Chaque filiale dispose en outre dun département occasion, notamment Car Outlet Point. De Plus, Garage Boden S.A. est réparateur officiel du marque Chevrolet....
»   Tous les postes vacants publiés par ce recruteur
Cette annonce est arrivée à expiration ! Elle a été publiée voici plus de 60 jours.

Fleet Advisor (m/v)

 

Voor Garage Boden Brussel zoeken wij een gedreven (m/v):

FLEET ADVISOR

FUNCTIE:

Als Fleet Advisor sta je in voor de B2B accounts in de regio Brussel en breid je ons netwerk aan contacten verder uit. Nadat je een ruim beeld gekregen hebt van de structuur van de organisatie en haar mensen via een individueel opleidingsplan, ben je verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe voertuigen aan bedrijven. Als commerciële kracht in de buitendienst volg je hierbij je klanten professioneel op en biedt hen een perfecte service. Door actieve prospectie leg je nieuwe contacten binnen de B2B markt en bouw je je klantenkring sterk uit. Door je uitstekende dienstverlening en opvolging weet je lange termijn relaties uit te bouwen, in coördinatie met onze dienst naverkoop, om zo een sterke band met fleet-owners en bedrijfsleiders te kunnen onderhouden. Je bent te allen tijde hét aanspreekpunt voor je klant in ons bedrijf en je staat ervoor garant dat hij bij Groep Boden pas echt kan beleven hoe het voelt een klant te zijn. Je rapporteert aan de Sales Manager die je rechtstreekse coach en begeleider is.

 

PROFIEL:

Als commercieel natuurtalent, heb je een ruime commerciële B2B ervaring achter de kiezen. Communiceren in het Frans als het Nederlands, vormen geen enkel probleem voor jou. Ook actief prospecteren vormt voor jou geen probleem. Je wil lange termijn relaties opbouwen met klanten en deze actief onderhouden en opvolgen.

 

AANBOD:

Een boeiende en zeer uitdagende functie in een dynamisch en positief ingesteld team. Je krijgt de vrijheid om jouw doelstellingen te realiseren en neemt hier dan ook de verantwoordelijkheid over. Een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen in verhouding tot de goede resultaten die wij van jouw verwachten, is vanzelfsprekend.

 

CONTACT:

jobs.brussel@groepboden.be t.a.v. Jan Bosmans

Détails de l'offre
Fonction Fleet Advisor (m/v)
Recruteur Garage Boden
Caractéristiques de l'offre
Activité de l'entreprise Distribution / Concession
Type de fonction Commercial / Vente
Lieu Bruxelles
Expérience Non spécifié
Type de contrat Contrat à durée indéterminée
Régime de travail Temps plein
Langue de l'annonce Néerlandais