Recommander le site Add to iGoogle! RSS / XML Feed
Disponible dans ces langues Nederlands
Nederlands
  Français
Français
 
Garage Boden bestaat uit 3 officiële Opel concessies in Tongeren, Hasselt en Brussel. Elke vestiging bevat eveneens een zeer succesvolle occasie-afdeling, Car Outlet Point. Garage Boden is bovendien erkend hersteller van het merk Chevrolet.

----------------------------------

Garage Boden S.A est composée du 3 concessions dOpel officielles, situé à Tongres, Hasselt et Bruxelles. Chaque filiale dispose en outre dun département occasion, notamment Car Outlet Point. De Plus, Garage Boden S.A. est réparateur officiel du marque Chevrolet....
»   Tous les postes vacants publiés par ce recruteur
Cette annonce est arrivée à expiration ! Elle a été publiée voici plus de 60 jours.

Sales Advisor (m/v) - Brussel

 

Voor Garage Boden Brussel zoeken wij een gedreven (m/v):

SALES ADVISOR

FUNCTIE:   

● Na een doorgedreven training en introductie word je ingezet in de concessie van BRUSSEL. Als Sales Advisor ben je verantwoordelijk voor de klantentevredenheid. Je staat in voor de verkoop van nieuwe en occasie voertuigen en je draagt bij tot een attractieve en overzichtelijke uitstraling van de wagens. Daarnaast sta je ook in voor de dienst na-verkoop. Je informeert klanten op een professionele manier. Door een perfecte service en opvolging bouw je jouw klantenkring uit en fungeer je als het aanspreekpunt binnen de groep.

PROFIEL:

● Je bent commercieel ingesteld en bruist van de energie om dit talent te tonen ● Je houdt ervan om klanten te woord te staan, te informeren en te overtuigen. ● Je bent flexibel en dynamisch en je wil vooruit zowel in team als individueel. ● U ben resultaat gericht en houdt van een verloning in lijn met Uw prestaties. ●

AANBOD:

● Een boeiende en zeer uitdagende functie in een dynamisch en positief ingesteld team. ● Je krijgt de vrijheid om jouw doelstellingen te realiseren en neemt hier dan ook de verantwoordelijkheid over. ● Een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen in verhouding tot de goede resultaten die wij van jouw verwachten, is vanzelfsprekend.

CONTACT:


jobs.brussel@groepboden.be
ter attentie van Jan Bosmans

Détails de l'offre
Fonction Sales Advisor (m/v) - Brussel
Recruteur Garage Boden
Caractéristiques de l'offre
Activité de l'entreprise Distribution / Concession
Type de fonction Commercial / Vente
Lieu Bruxelles
Expérience Non spécifié
Type de contrat Contrat à durée indéterminée
Régime de travail Temps plein
Langue de l'annonce Néerlandais