Recommander le site Add to iGoogle! RSS / XML Feed
Disponible dans ces langues Nederlands
Nederlands
  Français
Français
 
VAB-Training & Consult kent haar oorsprong in de hoofdactiviteit van VAB: onze pechbijstand. De nood van de VAB-wegenwachters om up-to-date te blijven met de meest recente autotechnieken op de Belgische markt vraagt om continue bijscholing. Deze bijscholing groeide uit tot een volwaardige opleidingsafdeling.
»   Tous les postes vacants publiés par ce recruteur
Cette annonce est arrivée à expiration ! Elle a été publiée voici plus de 60 jours.

Technical advisor automotive

 

Technical advisor automotive

Bedrijf


VAB is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land: elke dag rekenen 3.000.000 bestuurders op ons voor zekerheid onderweg. Met VAB-Bijstand, -Rijschool, -Banden, -Tankkaarten en elektrisch laden, -Tweedehandswagens, -Opleiding en tal van andere diensten zijn we een kwaliteitsspeler in mobiliteit voor particulieren en bedrijven. We zijn een dynamische en sterk groeiende organisatie met veel expertise en knowhow, waar mensen centraal staan en waar denkers en doeners het samen vooruit laten gaan. Daarbij komt zorgeloze mobiliteit en uitstekende service voor onze leden en klanten op de eerste plaats. Tevens streven we er als marktleider naar om de markttrends op te volgen en te integreren in onze dienstverlening, want mobiliteit is continu in verandering en beweging. Het succes verhaal van VAB werd mede mogelijk gemaakt door een enthousiast en technisch onderlegd team medewerkers. Hun technologische knowhow wordt gebundeld in VAB-Training & Consult.

VAB-Training & Consult omvat het diagnosecentrum, het opleidingscentrum voor technische trainingen, helpdesk- en consulting activiteiten en groeit tot een strategische schakel binnen het bedrijf. Met het oog op verdere groei van deze afdeling wenst VAB het bestaande team te versterken met een Technical Advisor Automotive.

Functiebeschrijving

Voor een premium merk in de regio Antwerpen zoeken wij een merkspecialist, die zijn technische bagage maximaal inzet om technische dossiers te registreren en aan te pakken door in rechtstreekse communicatie te staan met de dealers voor een correcte ondersteuning bij geijkte procedures. Je zorgt er samen met collegas voor dat de dealers gaandeweg beter worden in hun processen en de eindklanten een first-time-right-answer krijgen. Je draagt persoonlijk en rechtstreeks bij aan een grotere klantentevredenheid. Je biedt een 2nd level customer support en bent een gewaardeerd aanspreekpunt voor het Customer Interaction Center. Je hebt de unieke mogelijkheid om rechtstreeks ervaring op te doen bij een grote Belgische invoerder. 

Takenpakket:

  • Optreden als firstline technisch merkspecialist voor het dealernetwerk m.b.t. technische vragen voor nieuwe en gebruikte voertuigen (via ticketsysteem , mail én telefoon)
  • Hulp en bijstand verlenen voor de verdelers inzake diverse technische vragen
  • Correct registreren van werkzaamheden in de geëigende systemen
  • Verwerken van de nodige administratie richting de concessie
  • Toezicht houden op de procedures en richtlijnen voor garantie- en technische aanvragen
  • Autonoom afhandelen van dossiers
  • Proactief meedenken omtrent de verbetering van de dienstverlening ...
Profiel

Je voelt je klaar om in een eerste technische rol binnen Automotive breder te gaan in kennis en je expertise in te zetten voor de complexere technische vragen
Je bent geschoold in Automotive of hebt middels werkervaring dit niveau bereikt. Je wil je technische kennis continu uitbreiden met relevante opleidingen/certificeringen Je bent vlot tweetalig NL FR ( Duits en/of Engels is een pluspunt) Ervaring in een concessie, garage of werkplaats (als bv.. diagnosetechnieker) is een sterke meerwaarde maar niet noodzakelijk Je bent assertief, communicatief en klantgericht. Je bent analytisch ingesteld en denkt probleemoplossend Je kan zelfstandig werken en collegiaal ingesteld Je bent zeer bekend met MS Office Je hebt affiniteit met connected drive-systemen Wij bieden Een interessante en gevarieerde job bij een mobiliteitsorganisatie die voluit gaat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. In ruil voor jouw inzet en talent kan je rekenen op een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen. je krijgt ook volop de kans om je eigen kennis bij te schaven: we bieden je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en je kennis en vaardigheden uit te breiden. En niet onbelangrijk: je komt terecht in een dynamisch team!

Contact

Interesse? Solliciteer dan online via onderstaande link. In deze coronatijden ziet het sollicitatie proces er iets anders uit, graag geven we je een idee: Heb jij wat we zoeken? Dan bellen we al een eerste keer om wat meer zicht te krijgen op je verwachtingen en wensen. Daarna zullen we elkaar via video-call ontmoeten. Ook een videogesprek met je leidinggevende zal plaatsvinden in deze verkennende fase. In de laatste fase volgen testen en een finaal face-2-face gesprek op onze kantoren te Zwijndrecht. Uiteraard voorzien van de nodige afstand, ontsmetting en maskers. Zo kan jij in alle veiligheid een idee krijgen van je werkplek. Als laatste stemmen we dan opnieuw digitaal af voor het contract en alle voorwaarden.

Détails de l'offre
Fonction Technical advisor automotive
Recruteur VAB Training & Consult
Caractéristiques de l'offre
Activité de l'entreprise Conseil / Formation
Type de fonction Mécanique / Technique
Lieu Anvers
Expérience Premier emploi , 1 - 2 ans , 3 - 5 ans , 6 - 10 ans , > 10 ans
Type de contrat Contrat à durée indéterminée
Régime de travail Temps plein
Langue de l'annonce Néerlandais