Recommander le site Add to iGoogle! RSS / XML Feed
Disponible dans ces langues Nederlands
Nederlands
  Français
Français
 
Garage Boden bestaat uit 3 officiële Opel concessies in Tongeren, Hasselt en Brussel. Elke vestiging bevat eveneens een zeer succesvolle occasie-afdeling, Car Outlet Point. Garage Boden is bovendien erkend hersteller van het merk Chevrolet.

----------------------------------

Garage Boden S.A est composée du 3 concessions dOpel officielles, situé à Tongres, Hasselt et Bruxelles. Chaque filiale dispose en outre dun département occasion, notamment Car Outlet Point. De Plus, Garage Boden S.A. est réparateur officiel du marque Chevrolet....
»   Tous les postes vacants publiés par ce recruteur
Cette annonce est arrivée à expiration ! Elle a été publiée voici plus de 60 jours.

Verantwoordelijke Carrosserie (m/v)

 

Voor Garage Boden Brussel zoeken wij een gedreven (m/v):

VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE

FUNCTIE:

Je geeft leiding aan een ploeg van 9 personen. Je zorgt voor de facturatie en opvolging van de klanten. Je Organiseert een optimale planning in de carrosserie en houdt de rentabiliteit in het oog.

 

PROFIEL:

Je beheerst Informex. Je beschikt over een diploma carrosserie of gelijkwaardig door ervaring. Je bent communicatief sterk in het Frans en Nederlands. Je bent dynamisch, zeer oplossingsgericht en positief gedreven. Je kan nauwkeurig werken. Je bent georganiseerd en werkt graag in team. ● Je bent flexibel in uw uurrooster.

 

AANBOD:

De opportuniteit om op een zelfstandige manier een boeiende, gevarieerde en verantwoordelijke functie uit te oefenen uit te oefenen bij een referentiespeler in de sector. Je krijgt de vrijheid om jouw doelstellingen te realiseren en neemt hier dan ook de verantwoordelijkheid over. Een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen in verhouding tot de goede resultaten die wij van jouw verwachten, is vanzelfsprekend.

 

CONTACT:

jobs.brussel@groepboden.be t.a.v. Jan Bosmans

Détails de l'offre
Fonction Verantwoordelijke Carrosserie (m/v)
Recruteur Garage Boden
Caractéristiques de l'offre
Activité de l'entreprise Distribution / Concession
Type de fonction Mécanique / Technique
Lieu Bruxelles
Expérience Non spécifié
Type de contrat Contrat à durée indéterminée
Régime de travail Temps plein
Langue de l'annonce Néerlandais